Incredibil: “Este absolut de necrezut că suntem într-o uniune politică cu o ţară ca România”

Klaus Iohannis is live now
February 7, 2017
Donald J. Trump alaturi de Shinzo Abe la o partida de golf
February 11, 2017

Intr-un moment in care Marea Britanie pare ca nu stie incotro sa o apuce, controversatul politician britanic, liderul BREXIT-ului, Nigel Farage, face afirmatii socante despre Romania.

„Sunt proteste de stradă în România. Cele mai mari demonstraţii de la căderea lui Ceauşescu în 1989. Ei protestează împotriva unei legi care prevede că orice funcţionar public care fură mai puţin de 38.000 de lire să nu poată fi condamnat. Deci, eşti funcţionar public, deturnezi 38.000 de lire în fiecare an, nu-i nimic, primeşti doar un avertisment. Este absolut de necrezut că suntem într-o uniune politică cu o ţară ca România. Nu ar fi trebuit niciodată să li se permită să intre (în Uniunea Europeană, n.r.)”, afirmă Nigel Farage

Singura replica primita de acesta pana in acest moment, nu vine asa cum ar trebui din partea institutiilor statului roman, ci de la un simplu ascultator care a declarat urmatoarele: „Cred că sunteţi rasist şi mi se pare ofensator modul cum aţi vorbit de România şi români. Da, sunt proteste pentru că oamenii sunt împotriva a ceea ce parlamentarii lor încearcă să facă, dar gândiţi-vă la parlamentarii britanici care au deturnat sute de mii de lire şi vor scăpa nepedepsiţi. Care este diferenţa”