Caz unic la Casa Alba

Femeile, un obstacol în calea marilor descoperiri
February 24, 2017
Suferi de hemoroizi, ia aspirină!
February 26, 2017

Washington- Un Jurnalist de la The New York Time si alti doi apartinand altor trusturi media au fost interzisi la participarea unor informari transmise de Biroul de presa al Administratiei prezidentiale ale S.U.A., lucru neobisnuit pentru relatiile dintre Casa Alba si corpul de presa.
Reporterilor de la The Times, CNN si Politico le-au fost interzis sa intre in biroul de presa din cladirea West Wing pentru conferinta planuita pentru aceasta seara.
Reporterii de la revista Time și The Associated Press, au ales sa nu participe în semn de protest al in fata acțiunilor Casei Albe.
“Niciodata nu s-a intamplat acest lucru la Casa Alba in istoria multiplelor administratii prezente aici.” a declarant Dean Baquet, editorul executive al The Times. “Protestăm cu fermitate excluderea reporterilor de la The New York Times și alte organizații de știri. Accesul gratuit al mass-media la informarile unui guvern este evident de interes național”.
Jeff Mason, reprezentantul Casei Albe, a declarant ca incurajeaza organizatiile de presa prezente sa transmita materialele informative si cu organizatiile care nu au participat.